Friday, September 28, 2012

Its LIVE!

At last my project on Kickstarter is LIVE now. You can back it up on the link below. It is still a long road ahead to make this happen, but Its worth a try. Charming faces is the very first illustrated collection of the most interesting characters in pro football. I create this book under the official license of the NFL Players' Association.

Végre a él Kickstarter projektem. Alul a linken meg tudjátok nézni az oldalt és segíteni is tudjátok a projektet, ha érdekel valakit. Hosszú út áll még előttünk a projekt megvalósulásáig, de érdemes megpróbálni. A Charming Faces (Bájos arcok) az első illusztrált könyv ami a profi futball legjobb, legérdekesebb karaktereit dolgozza fel. A könyv az NFL játékos szakszervezet közreműködésével készül.3 comments:

Anonymous said...

best for you TppXkSSs [URL=http://www.cheapguccireplica.tumblr.com/]gucci outlet online[/URL] with confident ObjVNHdm [URL=http://www.cheapguccireplica.tumblr.com/ ] http://www.cheapguccireplica.tumblr.com/ [/URL]

Anonymous said...

get cheap TOKKfyTZ [URL=http://www.cheapdesigner--handbags.weebly.com/]replica handbag[/URL] suprisely CYlWWbXo [URL=http://www.cheapdesigner--handbags.weebly.com/ ] http://www.cheapdesigner--handbags.weebly.com/ [/URL]

Jaxson Corey said...

Thanks for sharing This is a great post, I stumbled across your article while looking for some random stuff. Thanks for sharing, I’ll be sure to return regularly.
Accounts Software For Small Business
Simran Kaur

Locations of visitors to this page